Vrienden van VOLEVO

Vrienden van VOLEVO

De  bestaat uit oud-leden, ouders, bekenden en bedrijven die VOLEVO een warm hart toedragen. Om ons financieel te ondersteunen, wordt door elk lid van de club jaarlijks een bedrag van 50 euro gedoneerd. Op deze manier bestaat de mogelijkheid om iets extra’s voor de vereniging te doen.

Wat krijg je terug als je lid wordt van de Vrienden van VOLEVO?
Uiteraard eeuwige roem en dankbaarheid vanuit de vereniging. De namen van de leden van de Vrienden van VOLEVO worden in onze kantine vermeld op een speciaal hiervoor vervaardigd bord. De leden van de Vrienden van VOLEVO krijgen een eervolle vermelding op onze website. Als lid van de Vrienden van VOLEVO heeft u gratis toegang tot onze feesten. Voor leden van de Vrienden van VOLEVO zal tijdens belangrijke wedstrijden van onze topteams een deel van de tribunes worden gereserveerd.

Interesse?
Als je VOLEVO met een lidmaatschap van de Vrienden van VOLEVO wilt verblijden, kun je het machtigingsformulier invullen en ondertekenen. Je kunt het formulier hier downloaden. Vrienden van VOLEVO wordt gecoördineerd door Daniël Tiemens. Voor vragen kunt u contact met hem opnemen via:
penningmeester@volevo.nl