Over Volevo

VOLEVO is een volleybalvereniging voor het leven.

​Bij ons zet je je eerste stappen op de sportvloer en blijf je een leven lang fit, voel je je welkom en verbonden, sport je met plezier, haal je alles uit jezelf en maak je je nuttig door samen de schouders eronder te zetten.

We zijn een moderne en grote volleybalvereniging. Onze vereniging is gebouwd op de volgende pijlers:

  • De vereniging is een warm bad. Iedereen is welkom en voelt zich op z’n gemak. We bieden een veilig sport- en leerklimaat. Met de vele activiteiten zorgen we samen voor gezelligheid, verbinding en sportiviteit.
  • Onze sport is volleybal, of het nou in de zaal is, op het zand of waar dan ook. We houden van het spel. De club en de competitie staan bij ons hoog in het vaandel.
  • De vereniging is van de leden, voor leden en door (ouders van) leden. Daarom leren leden van jongs af aan hun steentje bij te dragen, hebben we waardering voor elkaars inzet en zetten we in op onderlinge verbondenheid.
  • Leden ontwikkelen hun maximale potentieel zowel binnen het volleybalveld als daarbuiten. Alle leden hebben een talent waarbij volleybaltalent evenveel waard is als organisatorisch of bestuurlijk talent.
  • Recreatief volleybal en prestatief volleybal gaan hand in hand. Het één kan niet zonder het ander. Het is onze ambitie om in de hoogste regionen mee te doen.
  • Met onze jeugdopleiding willen we kinderen met veel plezier leren volleyballen en een goede sportmentaliteit bijbrengen waar ze hun hele leven op kunnen terugvallen. Iedere doelgroep (speeltuin, CMV, C-, B-, A-jeugd, jongens en meisjes, breedteteams en selectieteams) vraagt om een eigen aanpak waar de vereniging met veel aandacht aan blijft werken.
  • Onze trainers zijn onze ruggengraat. Zij geven de passie voor de sport door, leren de techniek en de tactiek aan, en dragen teamspirit, sportiviteit en verenigingscultuur over. Ze werken met een doorlopende leerlijn die ze onderling blijven afstemmen. Trainers, beginnende trainers en trainersassistenten verdienen onze waardering en respect, en worden zelf ook goed opgeleid op zowel pedagogisch als technisch vlak.
  • Een sportvereniging is een belangrijk onderdeel van een mensenleven. Het zorgt voor een netwerk, teamgeest, een sociale context en veilige omgeving, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde levensstijl. VOLEVO staat middenin de maatschappij!