VolleyAll

Volevo VolleyAll wedstrijdprogramma en standen

Wedstrijdprogramma: klik hier
Standen: klik hier

Informatie:
Volevo VolleyAll is de gezellige recreantencompetitie van volleybalvereniging Volevo in de regio Haaglanden. Er wordt gespeeld in drie klassen, variërend van recreatief tot pittig sportief. De wedstrijden zijn iedere maandagavond in Sporthal De Fluit, zaal De Bocht (ingang rechts), soms vroeg, soms midden en soms later op de avond. We spelen als de “r” in de maand zit: september t/m april en soms een stukje mei.

Contactpersoon:
Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met de coördinator VolleyAll en recreanten: Oskar van Deventer, 070 – 320 44 54, of mail naar info@volevo.nl

Twee vrijwilligers gezocht voor werving Volevo VolleyAll
Volevo is op zoek naar twee vrijwilligers om te werken aan werving van nieuwe teams voor Volevo VolleyAll. Ideeën genoeg: aanschrijven van personeelsverenigingen, contact met naburige verenigingen, folders, en zo. Ook is er vanuit Volevo een beperkt budget beschikbaar. Maar nu de uitvoering nog. Vraag eens aan een teamgenoot of jullie hier samen wat energie in willen steken, zodat Volevo VolleyAll kan blijven voortbestaan.

Contributie:
De contributie bedraagt: EUR 25 per wedstrijd plus EUR 50 inschrijving per team.
Elk seizoen worden de betalingsverzoeken in januari naar de financiële contactpersonen van de teams gestuurd.

Wedstrijd niet spelen?
Er wordt gehandhaafd op teams die de wedstrijd verzuimen, maar gelukkig komt dit maar zelden voor. De regels zijn als volgt: reeds gepubliceerde wedstrijden worden niet verplaatst. Als een team te laat ontdekt dat ze moeten verzuimen, dan levert dat een 75-0 verlies op en boete van 15 euro. Mocht het verzuim leiden tot problemen met scheids/teller dan verdubbelt de boete. Meestal zijn dit soort problemen te voorkomen door invallers uit andere teams te vragen. Daar kan de organisatie bij helpen. Mocht je voorzien dat jouw team op een bepaalde datum niet kan, dan kan daar met de indeling rekening mee worden gehouden. Dit geldt alleen voor de nog niet gepubliceerde wedstrijden.

Zaalopbouw en zaalsluiting
Graag jullie hulp bij de zaalopbouw en zaalsluiting.
Zaalopening: De Volevo kast vind je achterin de zaal, linker vak, voorste kast. Daar liggen de ballen en de sleutel van de ballenkar. In de rode Volevo VolleyAll map vind je de wedstrijdformulieren.
Zaalsluiting: Het eerstgenoemde team van de laatste wedstrijd op veld 4 is verantwoordelijk voor de zaalsluiting. Dit is niet veel werk: controleer dat alle velden netjes opgeruimd zijn, het middennet verwijderd is, de wedstrijdbriefjes in de rode Volevo map, de ballen en map in de Volevo kast achterin de zaal, de kast op slot, cijferslot wegdraaien.

Volevo recreanten trainingen
Je kunt bij Volevo ook trainingen volgen, zie hier voor de Volveo recreantentrainingen.