Zaterdag 11 september: Sportkleding passen van Mizuno i.s.m. Sport2000 in Forum Kwadraat

Sport2000 Voorburg organiseert op zaterdag 11 september in samenwerking met het sportmerk Mizuno een speciale ochtend. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste volleyschoenen proberen van 9:00 tot 12:00 uur. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van het personeel van Sport2000 Voorburg en een Mizuno schoenexpert.
Deze ochtend is bedoeld voor alle leden van VOLEVO van jong tot oud.

Actie: 20% VOLEVO korting op Mizuno volleybalschoenen op 11/9. Ben je enthousiast geraakt over de Mizuno schoenen en wil je een paar kopen dan is deze mogelijkheid er uiteraard.  Er zal een (beperkte) voorraad fysiek aanwezig zijn, er kan ook een bestelling geplaatst worden, deze zal dan binnen een week in de winkel kunnen worden opgehaald.

We ontvangen je daarom graag op zaterdag 11 september in Forum Kwadraat. Het team van Sport2000 Voorburg en de Mizuno schoenexpert kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over de volleyschoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen. Zien we je op 11/9 ?

Vriendelijke groet
Team Mizuno en SPORT2000 Voorburg