Vrijwilligers 

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar en wij kunnen niet zonder. Wordt ook vrijwilliger bij VOLEVO!

Lijkt het je leuk om te coachen of training geven aan een leeftijdsgroep die je aanspreekt, het jaarlijkse jeugdkamp mee te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt? Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Volevo al een supervrijwilliger

Zet je talent in!

Bij VOLEVO kan je op eindeloos veel manieren aan de slag als vrijwilliger.  Een aantal vrijwilligers ken je waarschijnlijk als trainer of coach van een groep kinderen of jongeren. Maar wist je dat je je ook met andere kwaliteiten enorm goed kunt inzetten? Wat dacht je van het schrijven van stukjes over wedstijden of activiteiten voor website, krant of social media,  of een klus in het bestuur van VOLEVO of het organiseren van bijzondere activiteiten? Er is altijd wat te doen en eigen inbreng en ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Laat je uitdagen en ontdek VOLEVO

Wil je meer weten? Benader dan de vrijwilligers coördinatoren Christa en Jeannette door een mailtje te sturen naar vrijwilliger@volevo.nl of meld je gelijk aan!