VOLEVO-Beach

Eigen beachvelden

Sinds dit jaar heeft Volevo de beschikking over vier beachvolleybalvelden: VOLEVO-beach. Met de zomer in aantocht wordt het tijd om de velden in gebruik te nemen. De velden liggen op de Groene Zoom  VOLEVO Beach – Google Maps. Makkelijk bereikbaar op de fiets maar er is ook voldoende parkeerruimte in de buurt. Op dit moment zijn er nog geen toiletten of cateringfaciliteiten bij het veld beschikbaar. Hier wordt aan gewerkt.

Reserveren

Wil je komen beachen? Dan is het de bedoeling dat je eerst een veld reserveert. Dit gaat als volgt: Een veld kan gereserveerd worden via https://volevo-beach.trainin.app. Eén persoon van je team hoeft maar een veld te reserveren.
Maak hier een account aan om velden te reserveren. In de shop kun je producten kiezen waarmee je velden kunt huren. Om een veld te boeken, moet je eerst een product (abonnement of losse veldhuur) kopen. Daarmee kun je een activiteit op de velden reserveren.
Let op: als je als abonnementhouder een veld huurt, moeten alle volleyballers een abonnement hebben of 5 euro betalen. Dat kan ter plekke middels een QR code. Je reserveert een veld voor een tijdsblok van 1.5 uur. Bij de velden zijn beachvolleyballen aanwezig.

Via Trainin kan je zien wanneer er nog plek is. Je kunt een paar weken vooruit boeken (als je tenminste zeker weet dat je dan ook komt!) of per keer kijken of er nog plek is. Je kunt de velden alleen gebruiken als je ze hebt gereserveerd. Klik hier voor de beschikbaarheid.

 

Prijzen:

 • Voor 60 euro koop je als Volevo-lid een abonnement. Hiermee kun je de hele zomer (tot en met september) onbeperkt velden reserveren.
 • Voor 80 euro kopen niet-Volevo leden een abonnement. Hiermee kun je de hele zomer (tot en met september) onbeperkt velden reserveren.
 • Voor € 22.50 kun je in daluren een veld reserveren. Daluren zijn doordeweeks vóór 18.00 uur en in het weekend de hele dag.
 • Voor € 30.00 kun je in piekuren een veld reserveren. Piekuren zijn doordeweeks na 18.00 uur.
 • Voor € 112,50 koop je een 6-rittenkaart. Hiermee kun je 6 keer een veld huren (in zowel de daluren als piekuren).
 • Je huurt een veld voor een tijdsblok van 1,5 uur.

Klik hier om naar de shop te gaan van VOLEVO Beach.

 

Huisregels

 1. Behandel iedereen met respect
 2. Gebruik de poorten voor toegang tot de velden
 3. Schoeisel, eten en huisdieren alleen buiten de boarding
 4. Bal over het hek; gelijk ophalen
 5. Na elk gebruik het veld egaliseren en netjes achterlaten
 6. Het is alleen mogelijk de beachvolleybalvelden te gebruiken als je als groep een veld huurt óf als alle spelers een abonnement hebben en hebben gereserveerd. Niet abonnementhouders betalen een klein bedrag op de locatie zelf.
 7. Help elkaar: we werken allemaal als vrijwilliger, en we moeten het met z’n allen doen!