In memoriam: Dave en Desirée Smits

Afgelopen maandag bereikte ons het afschuwelijke bericht dat Dave Smits is overleden. Dave, 61 jaar, heeft lang gespeeld bij Tonegido, Visade en VV Haaglanden (verenigingen die zijn opgegaan in VOLEVO). Hij speelde in het toenmalige Heren 5, met grootheden als Frans van Sliedrecht, Bernard Garritsen, Ruud Bezuijen (allemaal erelid van VOLEVO), Jaap de Water en Vincent van Valen (lid van verdienste) alsmede Ruud Knoester, Pim Verzijl, Erik Alblas en Rob Velders. We herinneren Dave als een goedlachse, humoristische persoon die een groot Formule 1 fan was en een hele fijne teamgenoot die, naarmate hij ouder werd, steeds beter ging volleyballen.

Drie jaar geleden is Dave gestopt met volleybal om zich geheel te wijden aan de zorg voor zijn zieke vrouw Desirée, ook oud-speelster en oud-penningmeester van de club. Zij is een half jaar geleden overleden. De liefde van Dave voor “zijn Dees” was groter dan de liefde voor het leven.

We wensen zoon Kevin (ook een oud-speler van ons) en dochter Roanne, zijn kleinkinderen en allen die hem kenden en liefhadden heel veel sterkte met het ondragelijke verlies van zowel Dave als Desirée.