Op 11, 12 en 13 april, tijdens de laatste thuiswedstrijden van dit seizoen, zamelt VOLEVO H5 voedsel in de voor de voedselbank. Draag ook iets bij!

Het aantal gezinnen dat afhankelijk is van de Voedselbank, neemt steeds meer toe, terwijl het aanbod van (gezond) voedsel afneemt. Wekelijks geeft de Voedselbank met haar vrijwilligers voedselpakketten aan gezinnen die daar zelf niet in kunnen voorzien. VOLEVO sluit zich daarom aan bij de inzamelingsactie voor de Voedselbank en helpt gezinnen in Leidschendam-Voorburg! Om zoveel mogelijk gezinnen die kans te bieden, houden wij een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Er is gekozen voor april, omdat de nood dan het hoogst is bij de Voedselbanken. In december wordt er rondom de feestdagen veel ingezameld, maar die voorraad raakt in april op. Daarom is aanvulling juist in deze periode heel welkom.

We roepen daarom alle leden, ouders, vrienden en fans op om zoveel mogelijk artikelen uit het bijgaande boodschappenlijstje op 11, 12 en 13 april mee te nemen naar sporthal De Fluit en te droppen in de kratten die in de hal staan. Dan zullen wij zorgen dat het op de juiste plek terechtkomt.

Alvast hartelijke dank!
Heren 5: Pim, Rob, Remco, Rob, Daniël, Cliff, Don, Hans, Jan, Martin en Pascal