We mogen weer ballen!

Vanaf 9 mei mogen we weer volleyballen en dat is goed nieuws! De A-B-C jeugd traint buiten bij Forum Sport, voor senioren is BeaBeach beschikbaar.  Het bestuur, de JC en de CMV zijn druk met de voorbereiding geweest. Van de Nevobo en de gemeenten LV en DH hebben we allerlei instructies gekregen. Wat betekent dat?

  1. De A, B en C jeugd traint op 4 velden van ma t/m do op het veld van Forum Sport (Sportpark ’t Loo, Prins Bernhardlaan 242 Voorburg). Spelers/ouders krijgen via de mail informatie
  2. BeaBeach (Beatrixlaan in Den Haag) kan gebruikt worden door degenen die willen beachvolleyballen, zeker ook de senioren, uiteraard mits je je aan de corona-regels houdt. Vergeet niet te reserveren via Beach@volevo.nl. Kijk op www.beabeach.nl  naar de beschikbaarheid. Er zijn daar ballen en muziek beschikbaar, maar geen wc!
  3. De CMV begint 16 mei op Forum Sport. Ouders krijgen via de mail informatie.
  4. We bezien volgende week of er naast de jeugd nog ruimte is voor seniorenteams om te trainen. Als dat zo is informeren we de aanvoerders daarover via de aanvoerdersapp.
  5. Wil je ons de komende weken helpen? Heel graag! Neem contact op met Linda/Diane voor de CMV: cmc@volevo.nl en met de jeugdcommissie via jc@volevo.nl.
  6. Bij de ingang van ForumSport en Beabeach staan instructies. We vragen iedereen om zich er aan te houden.
  7. Heb je vragen? Op de website van NOC-NSF vindt je veel antwoorden: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen