VOLEVO met BeaBeach op TV West

Afgelopen zaterdag, 7 mei, heeft Fred Zuiderwijk voor TV West een reportage gemaakt over BeaBeach, het beachveld dat in het Haagse Beatrixkwartier tussen de kantoren, de woonflats en naast de netkous (en station Beatrikwartier) ligt. VOLEVO is de beheerder van het het beachveld dat 7 jaar geleden op het braakliggende bouwterrein is aangelegd. Fred maakt een serie reportages over goede initiatieven in de stadsdelen van Den Haag, in dit geval dus Haagse Hout.

Het was vroeg, maar heerlijk weer en BeaBeach lag er weer strak bij met nieuwe beachvlaggen, strak gespannen belijning en net alsmede nieuwe ballen. Caspar Leemans en Kees Bruijn, twee jeugdtrainers van VOLEVO, gaven tijdens de opnames training aan Federica, Lisa, Susan, Lieke, Nikita en Odilia. De beide trainers en de meiden werden geïnterviewd, net als voorzitter Rob Velders. De uitzending zal zijn op 2 juni, 17 uur (“Bij ons in Haagse Hout”).

Wil je een keer beachen op BeaBeach? Neem dan contact op met Daniek via 06-2975 7011 of via beach@volevo.nl. Binnenkort komt er trouwens meer nieuws over de trainingen die VOLEVO op BeaBeach gaat organiseren.