Met oppermachtig volleybalspel heeft het team Dames Masters van VOLEVO het Nederlands kampioenschap behaald.

Na de eindzege in april in de Mastercompetitie regio West streed het team afgelopen zaterdag in Utrecht voor het landskampioenschap seizoen 2022-2023. Onder leiding van trainer/coach Dennis Bosveld bleef VOLEVO het ijzersterke Tubbergen uit Twente nipt maar zonder setverlies de baas. Vervolgens werd tegen het taaie VSTS uit Bodegraven alles uit de kast gehaald om met minimaal puntenverschil alle sets te winnen. Daarmee ging de kampioensschaal verdiend naar VOLEVO!

In de Mastercompetitie spelen volleyballers die op hoog niveau (minstens promotieklasse) hebben gespeeld. Deze doorgewinterde sporters hebben inmiddels een maatschappelijke carrière en vaak een gezin met daardoor minder tijd voor wekelijkse wedstrijden. Voor hen is de kleinere Mastercompetitie met hoog spelniveau een uitkomst.

VOLEVO heeft trouwens een uitstekend seizoen achter de rug met competitiewinst voor Heren 1, Dames 1 (ook bekerkampioen) en 13 andere teams. Daaronder het team Dames Masters dat nu de landstitel heeft veroverd!

Bovenste rij vlnr: Dennis, Tessa, Dingena, Annique, Loes, Sonja, Nicola en Jolanda
Onderste rij vlnr: Babette, Mijke, Fieke en Eline

Zie ook artikel op Midvliet en het Voorburgs Dagblad