TAAKIE

Taakie

De afgelopen weken hebben we onder de bestaande 101 vrijwilligers Taakie uitgezet. Dit heeft een response van ongeveer 44 % opgeleverd. Dat is een mooi begin maar we willen meer en gaan verder. In de komende week zal Taakie daarom onder alle leden uitgezet worden. 

Wat is Taakie?

Taakie is een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgt VOLEVO een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is! Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt! Mochten wij eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig ‘scouten’ wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden. Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via WhatsApp. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij aan Taakie beleven. Help jij mee!? We sturen je binnenkort een mailtje met de link naar de vragen. Het kost je slechts een paar minuten tijd. 

Veiligheid van de gegevens

Al jullie gegevens worden volgens de AVG-richtlijnen opgeslagen. Taakie heeft hiervoor een beveiligingsprotocol en maatregelen getroffen om alle gegevens van VOLEVO vrijwilligers op een veilige manier op te slaan en te bewaren.

Wil je geen mail over Taakie ontvangen? Stuur dan snel even een bericht naar vrijwilliger@volevo.nl.

Benieuwd naar Taakie? Neem hier alvast een kijkje : https://youtu.be/FkteJf6QMEQ

Vrijwilligerscoordinatoren Jeannette en Christa