Subsidieregeling Haags Sportinitiatief 2020

VOLEVO kan meedoen aan de subsidieregeling ‘Haags Sportinitiatief 2020’ van de gemeente Den Haag. Heb jij een goed idee om Hagenaars (en ook inwoners van Leidschendam-Voorburger) die nu niet sporten of bewegen actiever te maken? Dan nodigt de gemeente Den Haag ons van harte uit om hiervoor subsidie aan te vragen. Wij maken kans op maximaal €10.000 om jouw idee met ons op te starten. Initiatieven kunnen worden ingediend tot en met 27 april 2020.

Waarom meedoen?

Omdat jij op sportief gebied iets wilt betekenen voor de mensen in jouw buurt, die nu te weinig of niet bewegen. Of omdat jij mogelijkheden ziet in het uitbreiden van het bestaande sportaanbod binnen VOLEVO zoals g-volleybal, zitvolleybal etc.

Hoe meedoen?

Voor meer info ga je naar denhaag.nl/sportinitiatief en lees of jouw idee voldoet aan de voorwaarden om voor subsidie in aanmerking te komen.
Als dat zo is, kun je jouw idee delen met het bestuur (bestuur@volevo.nl) en dan zullen wij een aanmeldformulier invullen. In de week van 25 mei horen wij of de subsidie wordt toegekend. Zijn er meer aanvragen dan subsidiegeld? Dan mogen de inwoners van Den Haag mee gaan stemmen.