‘Sportspeeltuin’ van VOLEVO weer van start

Afgelopen zaterdag was weer de eerste editie van de Sportspeeltuin. U leest het goed, de naam is in heel Nederland veranderd. Dit heeft ermee te maken dat we bij de Sportspeeltuin nog niet echt bezig zijn met volleybal, maar vooral met de beginselen van het bewegen. Klimmen, klauteren en verschillende leuke spelletjes doen samen met papa of mama (of opa/oma) met leuke muziek; de kinderen hadden het weer ontzettend naar hun zin. Met steeds meer aanmeldingen verwachten we de groep de komende tijd te zien groeien.

Eva is wegens haar opleiding gestopt met het organiseren van de activiteit, Susan staat gewoon iedere zaterdagochtend voor de groep, tijdelijk samen met verenigingsondersteuner Thijs Uijl. We zijn nog wel op zoek naar iemand die het leuk vindt om dit gedurende de rest van het seizoen op te pakken. Dus vind je het leuk om met kinderen en sport bezig te zijn en kinderen te helpen ontwikkelen binnen het bewegen, meld je dan nu aan via Sportspeeltuin@volevo.nl.

De sportspeeltuin wordt iedere zaterdag (m.u.v. vakanties) georganiseerd van 09:15 tot 10:00 in de sporthal van het Forum Kwadraat. (De Vliegerlaan 2-4, 2273 BV te Voorburg). De inloop is vanaf 09:00.

Voor kinderen die mee willen doen: de eerste 3 keren zijn vrijblijvend, dus kom vooral een keer meedoen!
Zie hieronder de prijzen voor aankomend seizoen,

  • Seizoenspas (8 mnd) € 96,-   (= €3,- per keer)
  • Halve seizoenspas  € 64,-   (= €3,50 per keer)     
  • 3 maanden-pas  € 48,-  (= €4,- per keer)
  • 6 weken-pas  € 30,-   (= €5,- per keer)