Na het WK zaalvolleybal voor dames in 2022, staat er een nieuw groot volleybalfeest voor de deur. Van 5-10 september komen de beste beachvolleyballers ter wereld naar Rotterdam om te strijden om de felbegeerde kroon. Heel graag nodigen we jou en je teamgenoten uit om daar bij te zijn.

Waarschijnlijk heb je al wel eens gehoord van Queen & King of the Court, dé nieuwe beachvolleybal variant waarin 5 teams het tegen elkaar opnemen en teams maar aan één kant punten kunnen scoren. En dit alles in een race tegen de klok, in een pulserend stadion waarin de DJ en MC er alles aan doen om het voor de spelers en het publiek een onvergetelijke ervaring van te maken.

Zie youtube

Dit jaar, van 5 tot 10 september, vindt het grootste Queen & King of the Court toernooi ooit plaats in Rotterdam; de BetCity Royal Championship Queen & King of the Court. Leden van Volevo kunnen hier met korting naar toe door de code VOLEVO10 te gebruiken in de ticketshop. En met het kopen van een kaartje help je ook de club want over ieder ticket dat met deze code gekocht wordt, ontvangen we 10% kickback voor de clubkas.

Ga je ook mee? Koop nu je kaartje hier met korting.