Beachvolleybal

Wie zijn wij?

In de Haagse wijk het Bezuidenhout, vlakbij ‘de netkous’ (Beatrixkwartier) ligt sinds 2016 een beachvolleybalveld: BeaBeach. VOLEVO is mede exploitant van het veld en verzorgt hier trainingen, clinics en competities (o.a. voor bedrijven). Wij delen het veld met de buurt en de bedrijven die eromheen liggen.

Vrij spelen

Zin om zelf met een groepje (teamgenoten) te beachvolleyballen? Dat kan! Het veld is alle dagen geopend van 9.00-21.30 uur. Vooraf wel even reserveren door een mailtje te sturen naar beach@volevo.nl. Op de website van Beabeach staat het overzicht van alle gemaakte reserveringen kan je zien wanneer er een plekje vrij is.

Bedrijfscompetitie

De bedrijven competitie voor bedrijven in het Beatrixkwartier is een reuze succes geweest vorig jaar en wordt dit jaar zeker herhaald. Hou hiervoor de website en facebookpagina in de gaten!

Beachtrainingen op beabeach

Volevo biedt deze zomer ook weer beachvolleybaltrainingen aan. We hebben daartoe trainers ingehuurd via Beachvolleybal Den Haag (https://www.beachvolleybaldenhaag.nl). Lekker beachvolleyballen op goede muziek. Er zijn drankjes en toilet aanwezig.

Beabeach: Gezellig, vertrouwd en dichtbij!