Grote clubactie
Hey grote club kanjer! De vakantie is (bijna) ten einde, de batterijen zijn opgeladen en de coaches staan weer te trappelen om te beginnen! Jullie ook?

Volevo wilt dit seizoen graag een aanvulling op het materiaal (ballen e.d.). Om dit doel te behalen zijn we op zoek naar jou! Doe jij dit jaar (weer) mee met de grote clubactie? En ga je dan voor de badge starter, rookie, pro, champ, master, legend of word jij DE grote club kampioen van Volevo?

Dit jaar is het verkopen van loten makkelijker dan ooit; je beschikt over je eigen QR-code (te vinden op je lotenboekje) en over je eigen verkooppagina. Zo kan je niet alleen deur aan deur loten verkopen maar ook online en via social media!

De lotenboekjes worden vóór 18 september, tijdens de training, uitgedeeld waarna jullie VANAF zaterdag 18 september aan de slag mogen! Is je lotenboekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever dan je lotenboekje z.s.m. of UITERLIJK 20 november in bij de Fluit of Forum Kwadraat in de daarvoor bestemde ‘schatkist’ van de Grote Clubactie (zie foto)!

Hierbij nog wat gouden tips van de Grote Clubactie voor een goede verkoop:

  • Verkoop loten in je clubtenue, zo weten mensen meteen van welke vereniging je bent.
  • Tover je beste glimlach tevoorschijn. Zeker weten dat het helpt!
  • Vertel waarom jij lootjes aan het verkopen bent voor jouw vereniging.
  • Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen, zoals een auto of € 100.000,-!

Doe dus mee, spaar badges en wordt clubkampioen!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze coördinatrice Majelleke Madden op telefoonnummer 06-46201455 of via de mail sponsor@volevo.nl.