En weer een stapeltje kampioenen bij de jeugd erbij!

Zaterdag 23 april 2022, tijdens het feest dat georganiseerd werd door Dames 4 (het liefste team van VOLEVO), hebben de aanwezigen luidkeels het “we are the champions” gezonden voor de MB1. Van de voorzitter kregen zij een medaille, de kampioensschaal en een bloemetje uit handen van de voorzitter. Zij waren al een week eerder kampioen geworden van de eerste klasse door het onderaan staande Zovoc MB2 te vermorzelen.

Vlnr: Susan, Lisa, Federica, Marit, Sophie en Billy. Op de foto ontbreken Ana, Jet en Tara alsmede trainer/coach Kees en zijn assistent Ron.

Overigens zijn gisteren ook de Jongens A1 en de Jongens C1 kampioen geworden. Daarmee zijn alle jongensteams (JA2 en ook JB1 en N6) dit jaar hetzij in de eerste helft dan wel in de tweede helft van het seizoen kampioen geworden. De kampioenen van gisteren (en hopelijk nog enkele teams in de komende weken) zullen later worden gehuldigd.

Bij de senioren zullen er, wegens het grote aantal niet gespeelde wedstrijden, geen kampioenen zijn en ook geen degradanten, zo heeft de Nevobo bepaald.