Dames Masters eerste kampioen bij de senioren!

Ondanks de 3-2 nederlaag tegen nummer 2 Cito uit Zeist, zijn afgelopen donderdag de Dames Masters van VOLEVO kampioen geworden in de hoogste klasse van de regio West. De vrouwen onder leiding van trainer Dennis kunnen wegens een straatlengte voorsprong niet meer ingehaald worden.

Dames en heer, van harte gefeliciteerd! We zijn trots op jullie.

Dames Masters bestaat uit speelsters die gestopt zijn met het spelen in de reguliere seniorencompetitie. De Mastercompetitie is een zaalcompetitie voor volleybalsters die op hoog (divisie)niveau, maar minimaal promotieklasse, hebben gespeeld. De competities zijn kleiner waardoor er minder wedstrijden worden gespeeld. Dat biedt volleybalsters dé kans om voldoende tijd te hebben voor hun veranderende prioriteiten in combinatie met volleybal.

Overigens kan – zoals het er nu naar uitziet – een uitzonderlijk groot aantal teams uit zowel de jeugd als de senioren kampioen worden in de komende weken. Op zaterdag 15 april spelen bijna alle teams thuis. We hopen zeker tien teams te kunnen huldigen. En ‘s avonds is het einde seizoenfeest, georganiseerd door Dames 2. Zorg dus dat je erbij bent!